Ge-Kås och Bobby’s

Igår spontanåktes det till Ullared med Ludde, Albin och Emil. Vad annars skulle man göra en grå söndag i September, liksom?

Med strategisk briljans manövrerade jag min kundvagn genom ett smockfullt Ge-Kås och hittade massor av saker: Bordsdukar, jeans, underkläder i massupplaga, badlakan, en thé-låda, bäddset, bestickfack till kökslådor, sminkredskap, bordstabletter, diskmedel, tvättmedel, maskindiskmedel… ja, sånt där standardkrafs man plockar på sig när man är där helt enkelt. Det var ett äventyr i sig att få bort allt från bandet på egen hand, kan jag lova. Jag tror att jag aldrig har packat en kasse så fort i hela mitt liv. Visserligen hjälpte faktumet att det stod ungefär tio personer i kö bakom mig. Varför jag gjorde detta själv? Det var ungefär 150 personer och 30 kassor mellan mig och grabbarna och jag orkade bara inte leka gatulopp.

Apropå saker jag köpte på Ge-Kås hittade jag kändisfrisören Bobbys hårvårdsserie där och plockade på mig schampo, balsam och hårsprej. Kostar det en tjuga styck kan man ju lika gärna prova. Mitt omdöme? Nja. Schampot förvandlade håret till stålull, men balsamet gjorde ett väldigt bra jobb med att släta ut det igen. Hårsprejen är jätteklistrig och blir säkert skitbra om man har en frisyr som inte alls ska röra sig, men för mig personligen blev det mest bara trassligt så fort jag petade på det sprejade. Så det är väl ingenting jag köper igen, men snål som jag är kommer jag att använda schampot och balsamet tills det är slut ändå. Synd på ett så omtalat märke, bara.

Annonser
2 kommentarer
  1. Ojsan? Jag har bara hört bra saker om Bobbys märke, men har inte provat själv. Jag kan tycka att de flesta schampon är bra. Förr eller senare blir det liksom rent och det är huvudsaken. Men det är halvt omöjligt att hitta ett bra balsam.

    Jag hade nog velat åka dit och köpa på mig ordentligt med standardtråk. Typ kattsand (om det finns? men det gissar jag), tvättmedel, städsaker.. typ badrumsspray och sånt, påsar i alla storlekar :P, schampo + balsam (eller hade nog köpt på mig värsta blandpåsen där eftersom jag aldrig verkar bli nöjd 😉 oooch.. sen vet jag inte 😛 Standardtråk helt enkelt. Känns ju inte så pepp att åka och köpa det så långt bort dessutom så gissar att det är därför jag aldrig åker 😉

  2. Sandra sa:

    Oh la la! Gekås behöver fan jag åka till. Underkläderna börjar tryta, springa iväg och göra hål på sig själva. Gräsligt värre! Beyoncé är världens bästa exempel på hur en kvinna ska se ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: